0 Τεμάχια

Υπηρεσίες

Αγαπητοί Συνεργάτες.

Η επιχείρηση ασχολείται με Πωλήσεις εγκαταστάσεις συντηρήσεις καθώς και επισκευές προϊόντων ψύξης, θέρμανσης και κλιματισμού. Οσο και με την Δραστηριότητα διάθεση ανταλλακτικών-υλικών- εργαλείων &συσκευών, ψυκτικών μηχανημάτων & κλιματισμού στό  κατάστημα θηβών 527.

Εμπορεύοντας - εισάγοντας και διανέμοντας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές προϊόντων όλων των γνωστών εργοστασίων της Αμερικής- Eυρώπnς- Ασίας αλλά και παγκοσμίως.
Σαν επίσημοι αντιπρόσωποι των καλύτερων εταιρειών της αγοράς διαθέτουμε την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές έχοντας την πλήρη υποστήριξη & άμεση παράδοση.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ

Η εταιρία μας συνιστά την ετήσια συντήρηση των κλιματιστικών σας από εξειδικευμένο προσωπικό, τόσο για λόγους υγιεινής όσο και για την καλή λειτουργία των μονάδων, πρόληψη  βλαβών και αποτελεσματικότερη απόδοση.
Με την τακτική συντήρηση το μηχάνημά σας αποδίδει καλύτερα καθώς γίνεται χημικός καθορισμός των στοιχείων, έλεγχος των πιέσεων, συμπλήρωση φρέον, έλεγχος και καθαρισμός αποχετεύσεων, έλεγχος αυτοματισμών και καθαρισμός φίλτρων για την απομάκρυνση παθογόνων οργανισμών.