0 Τεμάχια

Η Εταιρεία

Αγαπητοί Συνεργάτες.

Με την συμπλήρωση 62 χρόνων λειτουργίας της επιχείρησης μας, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την εκτίμηση μας, και να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια.

Συνεχίζουμε την επιτυχημένη συνεργασία εδώ και δύο γενιές της οικ. Παναγιώτου από το 1956 - 2018 Απώτερος σκοπός μας είναι, η απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη μας, τονίζοντας ιδιαίτερα, το ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ SERVICE που προσφέρουμε μετά από την αγορά ενός προϊόντος .

Οι πελάτες μας τα προϊόντα μας καθώς και τα έργα της επιχείρησης μας είναι για μας οι καλύτεροι διαφημιστές.
Όλα αυτά έχουν αναδείξει την επιχείρηση ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ως κορυφαία στο χώρο
κλιματισμού - ψύξης-θέρμανσης & συσκεύων την οποία εμπιστεύονται σημαντικές Εταιρίες- Επιχειρήσεις- καί όλος ο Τεχνικός Κόσμος τού κλάδου μας καθώς και χιλιάδες καταναλωτές .
Στο ενεργητικό της έχει να παρουσιάσει σημαντικά έργα & Πωλήσεις τόσο του δημόσιου
όσο και του ιδιωτικού τομέα.

Η επιχείρηση ασχολείται με Πωλήσεις εγκαταστάσεις συντηρήσεις καθώς και επισκευές προϊόντων ψύξης, θέρμανσης και κλιματισμού. Οσο και με την Δραστηριότητα διάθεση ανταλλακτικών-υλικών- εργαλείων &συσκευών, ψυκτικών μηχανημάτων & κλιματισμού.
.

Εμπορεύοντας εισάγοντας και διανέμοντας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές προϊόντων όλων των γνωστών εργοστασίων της Αμερικής- Eυρώπnς- Ασίας αλλά και παγκοσμίως.
Σαν επίσημοι αντιπρόσωποι των καλύτερων εταιρειών της αγοράς διαθέτουμε την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές έχοντας την πλήρη υποστήριξη, άμεση παράδοση και τοποθέτηση στο χώρο σας.

Με εκτίμηση

Παναγιώτου.